STÄDMETOD

Städmetoder som TryggCare använder är effektiva när det gäller att minska förekomsten av damm, mikroorganismer och andra föroreningar. Städmetod som TryggCare använder är anpassad till olika material och ytskikts egenskaper och tålighet. Den städmetod som används virvlar upp så lite damm som möjligt.

På TryggCare föreslår vi att torrmoppa golven med en elektrostatisk mopp. Fläckar på golven tas sedan bort med en lätt fuktad mopp. TryggCare rekommenderar att hela golvet fuktmoppas en gång per vecka. Våtmoppning bör inte förekomma då det kan förstöra golven, speciellt linoleumgolv, och ge upphov till mikrobiell tillväxt. Bänkar, bord, hyllor och annan inredning bör dammtorkas med en elektrostatisk trasa (mirakeltrasa). Samma gäller här att fläckar tas bort med lätt fuktad trasa. Ytor som man tar i ofta, till exempel lysknappar och dörrhandtag bör rengöras mer regelbundet. Detsamma gäller toaletter och handfat, kranar, mm. Avtorkning med en fuktig trasa med milt alkaliskt rengöringsmedel kan vara ett sätt för att få bort föroreningar, bakterier och virus då det löser upp fett.

RUT-Avdrag

TryggCare hanterar RUT-avdraget åt dig

Hållbarhet

Är en integrerad del av företagets långsiktiga planering

Trygghet med TryggCare

Anpassat efter dig

Inget hem är det andra likt. Därför anpassar vi alltid vårt arbete efter dina behov och önskemål.

Nöjdehtsgaranti

Utöver att du skall vara nöjd med städningen har vi också som mål att det alltid är samma person som utför arbetet hos dig.

Kollektivavtal

Självklart har vi kollektivavtal med trygga villkor, försäkringar och avtalspension för våra anställda. Precis som det ska vara.

Alltid försäkrat

Ditt hem är alltid försäkrat när vi är hemma hos dig. Även våra anställda har full ansvarsförsäkring.

Boka en kostnadsfri genomgång och bestäm dig därefter