STÄDNING
Varför ska man städa?
Ändamålet med städning är att minska en rad föroreningar från inomhusmiljön. Damm kan innehålla många olika ämnen som kan påverka människors hälsa negativt, som mögel, kvalster, bakterier och virus, pollen, pälsdjursallergen med mera. TryggCare erbjuder städning en enstaka gång eller lägga upp ett abonnemang per vecka, månad eller år.

FÖNSTERPUTS
Vi putsar in- och utvändigt och mellan fönsterrutorna.
Vi tar med oss utrustning och material . För bästa resultat rekommenderar vi att du även lägger till en karmtvätt som betyder att vi tvättar av fönstrets bågar och karmar.

INFÖR FLYTT
Väljer du hjälp från TryggCare då ingår följande: Allt material som behövs som flyttlådor, wellpapp, bubbelplast, silkespapper, tejp och liknande. Vi Märker upp kartongerna för att underlätta för dig själv och för flyttfirman. Kontakta oss i god tid före din flytt så hjälper vi dig på bästa sätt .

FÖNSTERPUTS

Borttagning av stänk, fläckar, smutsränder samt övrigt oönskat på fönsterytan. Putsning av fönster ut- och invändigt. Avtorkning av listerna mellan fönsterrutorna. Rengöring av spröjsarna på spröjsade fönster